Skrabbogen

På et komponist kursus på Fanø, modte jeg disse to herlige og seje musikere Nulle og Fessor. Det var enormt livsbekræftende og en stor glæde at hænge ud med dem.

Min Trio Norrøn, lejede træskibet Svartlöga og dets dengangs skipper og frue, Henrik og Ella, i 16 dage, for at tage sejlturen fra Aarhus til København. Vi inviterede venner og gæster ombord til at være med på sejladsen!

Fra 2010 -2013 var jeg med til at arrangere Ethno Denmark. Det blev afholdt på Fanø i 2010-12 og i Roskilde 2013. I 2014 var jeg selv projektleder for Ethno Denmark, hvor det blev afholdt i Aarhus.

I 2010-11 var jeg med i teaterstykket “Æblegården” Det var Skuespillerskolens afgangs Eksamen, med de elever min årgang fra konservatoriet havde haft flere sammenspilshold med. Jeg så ud som på billedet hver aften i en måned, og lærte selv at lægge make-up’en.

Opvarmning for Johnny Logan i Holstebro

Koordinator for Drømmeweekenden i Aarhus 2015, med Dreamers Circus som instruktører. Et arrangement ved Skanderborg kulturskole

Ethno Flanders!

Deltager og forspiller i det Danske set! Samt inspirationstur til Ethno DK.

Udgivelse af CD’en “ØJEBLIKKET” med Norrøn 2014

– Findes på bl.a. Spotify og kan købes hos mig for 100,-

Med Norrøn spillede vi til åbningen af sansehaven på Ringsted Krisecenter, med Kronprinsesse Mary.

Den Danske Strygekvartet, sammen med børnehavebørnene i Sistema Højvangen. Til fælleskoncert på Skandeborg Kulturskoles stjernedrys.

Første job i Litauen, som medførte til mange flere gode oplevelser.

Bl. a koncert 2 år i streg på en festivallen Pupurinis Vakaras.

Workshop med andre deltagere i turnéen

Turné i Bangladesh og Indien med kvindegruppen “Serenas”